luni, 24 martie 2014

NOTD - Dark grey

Buna fetelor,

M-am gandit sa mai diversific putin subiectele despre care scriu pe acest blog, asa ca in cele ce urmeaza o sa va arat manichiura pe care mi-am facut-o azi.

Maine este prima mea zi de munca pe saptama aceasta asa ca azi m-am ocupat putin de mine: am facut o baie luuunga, m-am pensat, mi-am facut manichiura si alte nebunii de genul asta. De partea cu gatitul se ocupa in seara asta iubitul meu, asa ca eu am timp de o noua postare.

Dupa o manichiura semi-permananeta facuta prin noiembrie am avut mari probleme cu unghiile. Erau foarte moi, se rupeau inca inainte sa apuce sa creasca, se exfoliau teribil. La un moment dat eram disperata, nu stiam ce sa mai fac sa le aduc la forma initiala.


Dupa ultima vizita in DM mi-am cumparat un tratament pentru unghii de la Miss Sporty Nail Expert 5 in 1 de care va spuneam si aici.

Dupa ce l-am folosit cateva saptamani, acesta a facut minuni. Unghiile mele au inceput incet-incet sa creasca. Inca nu au ajuns la forma pe care eu mi-as dori-o, insa e bine si asa.

Am folosit tratamentul pentru unghii ca base coat, iar mai apoi am folosit un lac de unghii de la Seventeen Super Shine. Imi place la nebunie culoarea asta, de fapt cred ca am o afinitate pentru culorile mai intunecate.Voi ce culoare purtati pe unghii azi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu