luni, 10 februarie 2014

Last minute shopping #1

Ma tin de cateva zile sa va arat ce mi-am achizitionat eu saptamana asta. Pe langa faptul ca am dat o "fuguta" prin mall sa vad ce as mai putea gasi la reduceri, mi-am luat si cateva cosmetice.

In primul rand, iubi meu mi-a facut o mica surpriza si mi-a cumparat revista Joy. Am vazut ca avea cadou un unt de corp si mi-o doream foarte tare, insa nu am ajuns sa o cumpar personal. Asa ca, si de data asta el a avut grija si mi-a luat-o.




Eu am varianta cu mango si pot spune ca imi place foaaaaarte tare. L-am incercat inca din prima seara si sincera sa fiu nu aveam mari asteptari de la el. Insa cu siguranta m-a surprins. Mirosul este divin, iar dupa ce il aplici intra foarte repede in piele si hidrateaza foarte bine.



Am ramas dupa folosirea lui cu o piele super hidratata si care miroase foarte bine.

La achizitonarea revistei am mai primit un catalog Yves Rocher (unde intentionez in viitorul apropiat sa plasez o comanda) si o mostra de fond de ten Teint Ideal de la Vichy, pe care l-am incercat imediat si mi-a placut foarte tare.

De asemenea tot in seara aceea mi-a ajuns si comanda de la Avon. De data asta mi-am luat un kit pentru sprancene, eyeliner Extra Lasting, ser pentru varfuri deteriorate Advanced Techniques, cleanser Anew Aqua Youth, apa de toaleta Tororrow for men.



Pot sa spun inca de acum ca eyeliner-ul nu prea imi place. Desi nu am mai folosit asa ceva de ceva timp, acesta parca mi-a lasat un "gust amar". Este foarte lichid si se intinde foarte repede, pe toata fata. Iar cand am vrut sa ma demachiez mi-a fost foarte greu sa il dau jos, mi se lipise de gene.

Despre serul pentru varfuri deteriorate v-am povestit deja aici.

Apa de toaleta Tomorrow for Men am comandat-o pentru iubitul meu. Desi nu este foarte puternica, rezista destul de mult pe piele, iar el este destul de multumit de ea.



Citind mai multe review-uri pe blogurile de beauty m-am hotarat sa incerc si eu produsele de la Golden Rose. Nu am gasit inca un lac de unghii care sa-mi reziste mai mult de o zi si jumatate si vazand atatea lucruri pozitive despre ele mi-am achizitionat si eu doua, Nail Lacquer care+strong nuanta 182 si Magnetic Nail Lacquer nuanta 06.



Inca nu le-am incercat asa ca nu va pot spune mai nimic despre ele, insa promit sa revin cu mai multe detalii.

Voi ati incercat vreunul dintre produsele de mai sus? Ce parere v-au facut?




4 comentarii:

  1. Cred ca miroase minunat untul de corp :x...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am incercat si gelul de curatare...este foarte tare...la mine a dat rezultate. Chiar am avut probleme cu tenul si acum totul arat mult mai bine. Costa 19 lei,dar va asigur ca isi merita banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Bianca, gelul de curatare este foarte bun, iar pretul este unul accesibil.

      Ștergere