sâmbătă, 15 februarie 2014

Ce filme noi putem vedea in saptamana 14-20 februarie la cinema (video)

Fie ca vreti sa petreceti cateva ore cu iubitul/a, sa va reamintiti de copilarie sau sa traiti intens aventuri istorice si dramatice, in aceasta saptamana aveti de unde alege un film nou pe care il puteti vedea in cinematografe.



Premierele saptamanii 14-20 februarie


The Lego Movie - Marea aventura Lego: Inspirat de celebrele piese Lego, cu care multi dintre noi si-au inveselit copilaria, acest film spune povestea unui tip obisnuit, a carui viata nu iese cu nimic in evidenta. Insa destinul lui Emmet (voce Chris Pratt) sa schimba in momentul in care este declarat, dintr-o eroare, "salvatorul planetei". Fortat de imprejurari, el este nevoit sa isi asume rolul si sa porneasca intr-o calatorie plina de peripetii amuzante, alaturi de cativa necunoscuti curajosi. Pelicula a fost foarte apreciata de critici, fiind foarte laudata pentru originalitate.



Monuments Men - Eroii monumentelor: Daca aveti chef de actiune istorica, presarata cu nume grele ale cinematografiei, atunci acest film poate fi pe gustul vostru. George Clooney, John Goodman, Matt Damon, Bill Murray si Cate Blanchett duc o lupta contracronometru pentru a salva capodoperele de arta din mana nazistilor care distrug totul in calea lor. Povestea este plasata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si este inspirata dintr-o intamplare reala.



Endless Love - Indragostiti pentru totdeauna: O drama romantica, ce ii are ca actori in rolurile principale pe carismaticul Alex Pettyfer si pe talentata Gabriela Wilde. Ei joaca rolurile a doi indragostiti, care insa nu isi pot trai linistiti povestea de iubire din cauza parintilor. Filmul nu a fost bine primit de critici, care au sugerat ca este plin de clisee si "prostut". Totusi, daca vreti sa va relaxati cu ceva usurel, atunci merita vazut.


Vampire Academy - Academia vampirilor: Scenariul reprezinta o combinatie intre Twillight si Harry Potter, iar din pacate se adreseaza doar fanilor filmelor cu vampiri. Actiunea are loc la Academia Sfantul Vladimir, unde sunt antrenati atat moroii (vampirii vii si muritori), precum si dhampirii (jumatate oameni, jumatate vampiri) pentru a se feri de strigoi, dusmanii lor de moarte.


Winter's Tale - Poveste de iarna: Desi aduna actori cu renume, printre care se numara Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe si Will Smith, acest film fantastic nu reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor. Insa daca sunteti curiosi despre ce e vorba, iata povestea pe scurt: Peter Larke, un lacatus priceput, care fuge de un criminal, incearca sa dea o spargere la o vila. Insa in timpul jafului o gaseste pe fiica proprietarului, grav bolnava, de care se indragosteste iremediabil. Povestea se complica tot mai mult, asa ca va las sa descoperiti singuri finalul.

 

Sper ca scurta mea prezentare v-a starnit curiozitatea si astept sa-mi spuneti care sunt filmele pe care ati vrea sa le vedeti si care v-au placut mai mult.

2 comentarii: