vineri, 22 august 2014

Cum mi-am petrecut vara asta

Buna fetelor,

Revin si eu, in cele din urma, cu o noua postare. Nu am mai postat nimic, nu m-am mai ocupat deloc de blog de o buna perioada de timp si imi pare asa de rau... De cate ori voiam sa ma apuc sa scriu...ori se ivea ceva neprevazut, ori imi era prea somn, eram prea obosita sau prea...lene :(. Si uite asa a trecut timpul...o saptamana, doua saptamani...doua luni si chiar mai mult.

M-am hotarat sa va povestesc azi despre vara mea...sau mai exact ce am facut de cand nu am mai scris. In primul rand am ajuns si noi (am mers cu gasca) la mare...in iunie...intr-un weekend ploios si racoros. In vinerea in care am ajuns acolo nu era nimic...nu oameni, nu soare, nu muzica, doar o ploaie torentiala si rafale puternice de vant. Vremea s-a imbunatatit incepand de sambata si am reusit si noi sa ne bronzam...putin mai mult :D. Privind in urma pot spune ca ne-am distrat si nu regret absolut deloc faptul ca am mers in extra-sezon, a fost mica noastra nebunie de vara asta.




In iulie era nunta unor prieteni asa ca a urmat o mica tragedie...nu gaseam o rochie care sa imi placa. Gasisem una...dar era mult prea scumpa, asa ca am promis sa o cumpar doar in ultima zi, in cazul in care nu gasesc nimic altceva.

In cele din urma mi-a luat o rochie de la Tiffani, care desi la prima vedere nu mi se parea cine stie ce, dupa ce am pus-o pe mine m-a cucerit (si pretul era unul foarte bun). Apoi mi-am luat si o pereche de sandalute care se potriveau perfect cu ea si...gata tinuta :). Aveti mai jos o poza de pe site. :D



Sursa foto: Tiffani.ro

Luna aceasta a trebuit ca eu si prietenul meu sa ne cautam chirie. Nu stiam exact ce sa alegem, garsoniera sau apartament cu doua camere, bugetul nu era prea mare, deci nu ne permiteam sa avem prea mari pretentii, insa in cele din urma am gasit ceva. O garsoniera care la inceput nu ma atragea prea mult, insa acum am ajuns sa ma simt bine aici. Si oricum...suntem doar noi doi si asta e cel mai important lucru.



Tot luna asta am aflat ca la job o sa mi se prelungeasca contractul cu inca sase luni. Lucrul asta nu poate decat sa ma bucure, deoarece chiar imi place actualul loc de munca si imi doream foarte tare sa raman.

Desi imi propusesem sa mai merg o data la mare in august din pacate nu am reusit. Mutarea ne-a consumat toate finantele, asa ca am renuntat la idee. Acum, ca toate au trecut...si chiar vara a trecut o data cu ele ma tot gandesc ce sa fac toamna asta??

De ceva timp imi doresc sa fac un curs de aranjamente florale, insa pana acum nu am avut resursele financiare necesare. Am dat o cautare pe Google si am observat ca sunt destul de scumpe (imi doresc sa fac unul care sa se intinda pe mai multe luni si in care sa invat cat mai multe lucruri), insa la un moment dat gasisem unde sa fac si feedback-ul pe care-l aveau cei de acolo era destul de bun. Poate ma inscriu si eu in curand. :D


Cam asa a aratat vara mea si cam asta mi-am propus eu sa fac in viitorul apropiat. Sper din tot sufletul sa imi reuseasca!!!

Voi cum v-ati petrecut vara asta? Astept cu nerabdare sa-mi povestiti... :D


2 comentarii: