duminică, 16 februarie 2014

Review Vopsea Matrix SOCOLOR.Beauty - cum sa obtii un rosu intens

Buna fetelor,

Astazi o sa va vorbesc despre vopseaua de par Matrix Socolor. Beauty, pe care o foloseste o prietena de-a mea si este foarte incantata.

Ea a incercat sa obtina la mai multe saloane culoarea dorita: un rosu foarte intens, plin de viata, ceva care sa aduca foarte mult cu nuanta pe care o are Rihanna in videoclipul Only Girl In The World. Fara succes: obtinea cu totul alta culoare, desi i se promitea de fiecare data ca o sa fie exact ce isi doreste. Risipa de bani si de timp!!!

Insa de curand a descoperit vopseaua Matrix de la L'Oreal si a ales dupa un catalog nuantele care i se pareau cele mai intense.


A cumparat  nuantele Red (SR-R) si Red Violet (SR-RV). A fost nevoie sa achizitioneze insa separat oxidantul, deoarece nu vine la pachet cu vopseaua. Totusi, poti achizitiona un recipient de 1000ml care se poate folosi pentru mai multe vopsiri.





Cum sa aplici vopseaua

Un tub de vopsea are 90 ml si se amesteca cu oxidantul in proportie de 1:1 (adica 90 ml vopsea + 90 ml oxidant).

Incepe cu vopsirea radacinilor (mai ales daca esti bruneta, caz in care ai nevoie de o mai buna acoperire si tocmai de aceea trebuie sa lasi vopseaua sa actioneze mai mult), iar mai apoi aplica si spre varfuri. Las-o sa actioneze pe toata lungimea parului aproximativ 40 de minute, iar apoi clateste.

Pot sa va spun faptul ca parul ramane foarte hidratat, nu se degradeaza si culoarea se mentine pana la 2 luni. Trebuie totusi evitata folosirea placii si spalarea zilnica, ca sa nu pierzi intensitatea si stralucirea.



Am hotarat sa va povestesc experienta prietenei mele pentru ca am observat ca aceasta culoare este din ce in ce mai folosita si m-am gandit ca va poate interesa.


 Pretul unui tub de vopsea este de aproximativ 35 de lei, iar oxidantul de 1000ml are cam acelasi pret.

Voi ati folosit vopseaua de par Matrix? Cum vi se pare?

8 comentarii: