sâmbătă, 22 februarie 2014

Ce filme noi putem vedea in saptamana 21-27 februarie la cinema (Video)

Premierele acestei saptamani aduc efecte 3D spectaculoase, actiune si povesti de viata impresionante. Iata o scurta trecere in revista a filmelor noi care pot fi vazute la cinema in urmatoarele zile.




Pompeii: Vrei sa fii dat pe spate de un decor senzational si de efecte 3D realiste? Atunci acest film reprezinta o alegere perfecta, deoarece recreeaza intr-un mod veridic atmosfera apasata din orasul antic Pompeii, in momentul in care a erupt vulcanul Vezuviu, iar peisajele spectaculoase te vor lasa cu gura cascata.

Ramane de vazut daca actorii ne vor convinge ca si povestea de dragoste dintre un gladiator insetat de libertate si o femeie frumoasa, care a fost promisa unui senator, este la fel de credibila. Bonus: rolul principal este jucat de Kit Harrington din serialul Games of Thrones.


Condamnat sa ucida - 3 Days to Kill: Kevin Costner aduce in prim-plan un alt film de actiune cu un veteran al marelui ecran. Povestea este clasica: el este un spion international de elita, insa casnicia sa este in pericol din cauza meseriei. Iar pentru a se apropia din nou de sotie si de fiica, este nevoit sa renunte la slujba. Totusi, trebuie sa isi incheie ultima misiune care, evident, este extrem de periculoasa.


Avem parte de impuscaturi si explozii, insa filmul este departe de a deveni un clasic al genului; mai degraba este unul de duzina, pentru cei impatimiti de scenele de actiune. In plus, intriga – conflictul familial – este slab dezvoltat.

Prince Avalanche: Este unul dintre acele filme care nu este comercial, insa este foarte apreciat de critici pentru scenariul bine inchegat, actorii senzationali si povestea veridica. Desi initial va parea plictisitor – e vorba de doi prieteni care trebuie sa retraseze marcajele pe un drum de tara – cei doi sunt diferiti, iar povestile lor nu evolueaza in acelasi ritm.

Evident, e vorba de povesti de dragoste, petreceri si meditatii la problemele vietii. Filmul a fost premiat cu Ursul de Argint.


Asa tata, asa fiu – Like father, like son: Cu o poveste de viata provocatoare, acest film japonez arata provocarile unei familii care descopera ca, de fapt, copilul pe care l-au crescut nu este al lor si ce se intampla cand isi regasesc adevaratul copil, crescut si el de o alta familie.Un film sensibil, cu o regie perfecta si bine interpretat – de aceea a fost premiat la festivalul de la Cannes.



Iata ca aveti de ales intre sensibilitate, povesti de dragoste, actiune si efecte 3D. Care dintre premierele acestei saptamani v-a convins?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu